Rabobank Clubkas Campagne 2020

In de kranten is er al extra aandacht aan besteed: de RABO CLUBACTIE!

En wij doen natuurlijk mee!!!
Zoals u allemaal weet is Kinderboerderij ’t Veldje afhankelijk van subsidie van de gemeente ’s Hertogenbosch, maar hier kunnen wij alleen maar onze dieren van te eten geven. Voor de rest moeten wij ons bedruipen van donaties/giften en dat lukt ons aardig. Maar…. dat is geen vetpot!

Daarom zijn wij hartstikke blij met een dergelijke actie van de RABO-bank. Het afgelopen jaar hebben wij uit deze geldpot een mooi bedrag ontvangen waarmee wij een prachtig konijnenhok konden aanschaffen voor onze reuze konijnen.

Wij hebben ons natuurlijk ook dit jaar ingeschreven en wij hopen wederom op een mooi bedrag. Deze donatie willen wij gebruiken voor de aanschaf van een veewagen voor het vervoer van de dieren.
Als wij naar de KOM gaan, gaan er altijd een aantal geiten mee.
Als er nieuwe dieren bij ons op de kinderboerderij komen, worden die door onze dierenverzorger Martin van Briemen gehaald met de veewagen. 

En zo zijn er nog meer redenen waarom wij een veewagen nodig hebben, maar die wij nu hebben heeft zijn beste tijd gehad en wij zijn nodig toe aan een nieuwe.

Daarom vragen wij uw hulp.
Bent u klant bij de RABO-bank, dan wordt u binnenkort benaderd met het verzoek uw 5 stemmen uit te brengen aan een van de doelen die door de RABO-bank zijn geselecteerd en best wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Van deze 5 stemmen mag u er 2 aan hetzelfde doel geven.

Ons verzoek aan u is: GEEF UW STEMMEN, BIJ VOORKEUR ALLE 2 ☺️, AAN KINDERBOERDERIJ ’t VELDJE.

Ga, als u klant bent van de Rabobank, naar https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/#csbankoverzicht om meer te lezen over deze actie en om mee te doen.

Wij zijn u er heel erg dankbaar voor.

Reacties zijn gesloten.