Educatiegebouw

Sinds juli 2010 hebben we een educatieruimte, de “Witte Geit”, bij onze kinderboerderij. In deze educatieruimte kunnen basisschoolgroepen terecht voor lessen over de dieren van de kinderboerderij, maar ook andere lessen op het gebied van natuur- en milieueducatie kunnen hier gegeven worden.

Het materiaal wordt vooraf ter beschikking gesteld aan de school, zodat de les op school voorbereid kan worden.

Op dinsdag- en vrijdagmiddag kunnen basisscholen terecht in de educatieruimte. Op andere dagen zijn de medewerkers van Cello werkzaam op de boerderij.

Ook voor kinderdagverblijven en de naschoolse opvang zijn er mogelijkheden voor een bezoek.

Een andere mogelijkheid is om de middag op de boerderij zelf in te vullen, de school maakt gebruik van de educatieruimte voor b.v. een tekenles over boerderijdieren of een middag gedichten schrijven. De dieren vormen dan de inspiratiebron voor deze lessen.

Bezoek op andere dagen dan dinsdag- of vrijdagmiddag kan mogelijk in overleg.

Naast natuur-educatie is het ook mogelijk deze ruimte te huren voor anderen doeleinden, zoals: vergaderingen of workshops.

Klik hier om te zien wat u in onze educatieruimte tot uw beschikking hebt

Bent u dus op zoek naar een ruimte, neem dan contact op met de commissie Educatie via ons E-Mail contact formulier  en vraag naar de mogelijkheden/ kosten.

Wij kunnen de ruimte slechts één keer per dagdeel verhuren à € 50,=. In principe zijn er drie dagdelen beschikbaar. De tijden zijn redelijk flexibel maar het kán betekenen dat u voor twee dagdelen dient te betalen. Dit wordt medegedeeld in de verdere afspraken die met u als huurder gemaakt worden.

Kortom:

  • Heeft u een vergaderruimte nodig?
  • Heeft u een theorielokaal nodig?

Neem dan contact op met onze “Commissie Educatie” voor een reservering van onze Educatieruimte.

Op onze “Ruimte huren” pagina kunt u zien wanneer onze Educatieruimte (nog niet) in gebruik is!

Overzicht beschikbaarheid

Klik hier om te zien of onze educatieruimte op het door u gewenste tijdstip nog beschikbaar is

Reacties zijn gesloten.